Om

Jeg er en etterfølger av Jesus og har vært det siden 1998. Har fungert som eldste i en menighet siden 2002 inntil jeg tok navnet mitt ut av medlemslisten som sendes til Fylkesmannen.

Er én manns kone, til en fantastisk dame, og vi bor på Filippinene. Har 3 barn som sier de ikke er barn lenger.

Har arbeidet med mange ting igjennom livet, fra bleieskiftarbeider på både gamle og unge, lastebilsjåfør og ombygging av lastebiler, til rengjøring hos naboer og male kronprins Håkons bolig. Alt har gjort livet spennende og rikt, ja jeg er iallefall ikke fattig. Men best av alt er livet med Jesus og der han har plassert meg med det kallet han har gitt meg. Livet er herlig dere!

Jeg brenner for at mennesker skal være fri i Herren og ikke være bundet til institusjons og organisasjons tanker for å kunne være en kristen eller gjøre misjon.

2 kommentarer om “Om

 1. Hei! Ser du har oversatt noe av Josefus’ nedtegnerlser fra engelsk til norsl. Er dette tilgjengelig noe sted??

  Mvh Leif Gullberg

  • Hei Leif,
   Hvis du spør om all Josefus´ nedtegnelser er tilgjengelig på norsk vet jeg ikke. Det er ikke det så langt jeg vet om. Men jeg har oversatt fra engelsk til norsk og jeg har brukt flere kilder for å sammenligne. Et som er lett tilgjengelig for meg er «The Works of Josephus, Complete and Unabridged, Translated by William Whiston i min databibel «Olive Tree Bible Study». Dette koster jo penger, men jeg har også fra «Project Gutenberg» (http://www.gutenberg.org) som har gratis e-bøker og tekster fra de fleste historikere fra den tinden. Ellers henter jeg fra bøker jeg leser hvor forfatteren refererer til Josephus og som jeg igjen går å sjekker kildene og oversetter til mitt bruk.

   PS. Et annet fint program på pc/mac er e-sword (https://e-sword.net/index.html). Her er det også mye gratis kilder som bibler og andre bøker.

   Håper det var litt til hjelp 🙂 Hvis ikke kan du spørre igjen. Jeg har forresten noe PDF dokumenter fra frie kilder av Josephus og Tacitus, men på engelsk da.

   Mvh
   Frank Carlsen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s